Оценете
(0 гласа)

„Чудо“ е именно една от тези приятни изненади, истинско чудо на фона на доста обсъждани и очаквани филми. Засягайки теми като толерантността и приемането на различните, екранизацията по романа на Ар Джей Паласио, вече издаден и у нас, е донякъде съвременен прочит на приказката за Грозното патенце. Но въпреки че звучи като старомоден телевизионен филм, това съвсем не е поредната мелодрама за изпитанията пред едно семейство, в което едно от децата няма как да се впише сред връстниците си.

Оги Пулман винаги ще носи клеймото различен. Той се ражда с лицева аномалия и съответно контактите му със света се свеждат единствено до членовете на семейството му. Оги бяга от проблемите, залисвайки се по науката, игрите и голямата си страст – „Междузвездни войни“. Но той няма как да избяга от едно нещо – все пак в един момент ще трябва да тръгне на училище. А когато те оприличават на Фреди Крюгер, това няма как да не предизвика сътресения.

Оценете
(0 гласа)

Комедийна антология с главен обект: Любовта. В оживения град Москва, дори в суматохата на ежедневието, хората търсят и намират време за нови умения и познания: курсовете и лекциите с широк спектър теми, включително „как да запазим любовта”. 

Дали чрез готвене или със специални сексуални практики, или следвайки съветите на световния гост-лектор, изигран от Джон Малкович. Нашите изгубени в мегаполиса герои се срещат на тези курсове и всеки ще има по една любовна история за разказване, която ще ни шокира или разсмее.

Оценете
(1 глас)

В типичният си стил, Илиев е събрал цяла плеяда от звезди, за да пресъздаде една красива и смешна история за невъзможната любов, сблъсъкът на културите и толерантността към различните. 

Филмът разказва за Арън /Гари Дурдан/, бивш ММА шампион,  който напуска ринга след нанесени му трайни психически травми. Той се обръща към музиката като нова професия, а на едно участие в клуб в Ню Йорк среща Жана /Саня Борисова-Илиева / - ментално нестабилна българска емигрантка. Докато Арън открива, че тя е толкова луда колкото него, Жана не е на същото мнение. 

Брат й Боби /Орлин Павлов/, нереализиран боец, работещ като преводач на езика на глухите на концерти, решава да убеди сестра си, че е добре да започне да излиза с Арън, с цел да го върне  обратно на ринга и да организира зрелищен двубой между тях в България.

Оценете
(0 гласа)

След като Фердинанд, бик с голямо сърце, погрешка е сметнат за опасен звяр, той е заловен и откъснат от дома си. Твърдо решен да се завърне при семейството си, с помощта на група чудати приятели, той ще поеме на едно вълнуващо приключение. 

Карта

Адрес и контакти

Адрес:
Гр Свиленград

ул.Александър Стамболийски 23


Телефони:

‎0894544405

‎0888805373


E-mail:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Сайт:
http://kinotrakia.com